TESTIMONIALS

“Franca is een zeer enthousiaste en zelfstandig werkende professional, een echte aanpakker. Ze weet zich in zeer korte tijd onderdeel te laten zijn van het team. Ze is flexibel inzetbaar en zorgt voor humor en gezelligheid. Kortom: Franca beveel ik van harte aan!”
Ard de Jong, LATEI

“Vandaag kwam Franca ons verrassen met een heerlijk flesje bubbels voor de afsluiting van dit geweldige jaar. Ook in 2018 heeft zij ons team van producers weer mogen versterken met haar projectmanagement skills, passie, gedrevenheid en enthousiasme voor ons vak. Ik kan iedereen die op zoek is naar een freelance projectmanager die de dingen gewoon goed regelt en daar voor de volle 100 procent voor gaat absoluut deze topper aanraden. Ze zal je niet teleurstellen. Wij zullen zeker weer eens een beroep op haar doen. Thanks Franca en hopelijk weer tot snel!”
Edwin Hop, Hippo Content Creators

“Franca Adamus was een aanwinst voor ons team. Binnen zeer korte tijd had ze ons vertrouwen gewonnen én dat van onze klanten waarvoor ze werkzaam was. Het liefst zouden wij Franca houden, maar dat gaat helaas niet. Franca wil als ZZP-er ook anderen blij maken met haar kwaliteiten. Dan rest mij dus niets dan haar van harte aan te bevelen.
Bedankt voor je inzet Franca! Graag tot ziens.”

Arjan Leest, Giesbers Communicatiegroep

“Ik heb Franca als projectmanager voor meerdere Photography & Graphic Design projecten kunnen inzetten. Ze heeft aangetoond dat ze zeer secuur te werk gaat en goed in staat is om het overzicht binnen het project te behouden. Haar flexibiliteit maakt haar in staat tijdens het project het hoofd koel te houden ook wanneer het project tussentijds wordt aangepast. Niet in de laatste plaats is Franca zeer sociaal en legt snel contacten met directe projectcollega’s en andere mensen binnen onze organisatie. Kort gezegd; Franca is zeker een aanrader om in te zetten voor projectmanagement.”
Joost van Wetten, Lukkien

“Franca is een enthousiaste zelfstandige projectmanager en communicatiemedewerker. Ze kan buitengewoon goed werken onder ‘druk’ en blijft daarbij altijd vrolijk. Franca is sterk in het organiseren van evenementen, begeleiden van vormgeeftrajecten en het bewaken van deadlines en budgetten. Ad hoc werkzaamheden zijn haar ook toevertrouwd, ook al zit daar soms een onmogelijke deadline aan vast. Dank voor je flexibele instelling!”
Sonja van Beek, de Alliantie

“Altijd vrolijke, enthousiaste vakvrouw die van aanpakken weet!!”
Anya Vos, ONyVA

“Franca heeft ons ondersteund bij het realiseren van onze nieuwe website. Ze is een enthousiaste vakvrouw met kennis van zaken. En een bijzondere en vrolijke persoonlijkheid. Voor herhaling vatbaar!”
Annelies Roering, Volkshuisvesting Arnhem

“Ik heb diverse projecten met Franca mogen oppakken waarbij ik zeer tevreden ben over de enthousiaste en positieve insteek tijdens projecten met een strakke deadline!”
Simone van Kippersluis, SvK Sales & more…

“Franca is niet zomaar een projectmanager. Ze is een projectmanager die precies begrijpt wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een campagne, welke mensen daarvoor nodig zijn en hoeveel tijd dat in beslag neemt. Maar ze voelt ook feilloos aan welke valkuilen je onderweg in dat traject kunt tegenkomen en anticipeert daarop. Maar los van het feit dat ze zeer betrouwbaar en capabel is om communicatieprojecten goed op de rails te houden, is ze vooral ook een zeer leuk, humoristisch en aardig mens. Het gezegde “Goed bezig!” dat je haar tijdens een campagne nogal eens hoort roepen, is dan misschien ook nog wel het meest op haarzelf van toepassing.”
Martin Hof, Conceptmaker-copywriter/BEET! amc